ÉPÍTÉS, GENERÁLKIVITELEZÉS

imageOrszágunknak - a napjainkra jellemző - nem túl rózsás gazdasági helyzetében a megszokottnál is nagyobb szüksége van az építőipari tevékenységgel foglalkozó kis- és középvállalkozások minőségi és megbízható teljesítményére, illetve kapacitásának lehető legjobb kihasználására.

Az építőipar teljesítménye évről évre csökken, cégünk azonban másfél évtizede bizonyítja versenyképességét az ipari létesítmények, társas- és családi házak kivitelezése területén. A részletek megtekinthetők a Referencialistában és a Galériában.

 

FELÚJÍTÁS, ÁTALAKÍTÁS, KORSZERŰSÍTÉS

imageA világ fejlődik. A korábban készült épületek, építmények felújításra, korszerűsítésre szorulnak. Az igények változása, a beépített anyagok avulása, az energia-megtakarítás szükségessége, „profilváltás”, mind-mind szükségessé teszi a létesítményekkel való folyamatos törődést, foglalkozást. Külön kiemeljük az energia-megtakarítás, illetve annak megtérülésének fontosságát.

 JAVÍTÁS

image Az építőiparban is előfordulhatnak hibák, akár kivitelezési, akár tervezési jellegűek. Cégünk vállalja a hiba feltárását követően annak kijavítását, és a javítást követő helyreállítási munkák elvégzését is, magas- és mélyépítési, valamint szakipari munkák esetén egyaránt.

 

 

 

 

 

MŰSZAKI ELLENŐRZÉS, TERVEZÉS, SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG

imageAz általunk megoldható feladatokon túl, évtizedes munkatársi kapcsolatok alapján egyes speciális feladatokra ajánlani tudunk az adott munkához szükséges – a megfelelő névjegyzékben megtalálható – szakembert.

 

 

 

 

BELSŐÉPÍTÉSZET

imageMitől lesz a házból, lakásból otthon? Elsősorban attól, hogy az ember kellemesen, harmonikusan, biztonságban érzi magát benne. Ennek elérését mindenki máshogy képzeli. A jó minőség és az igényes kidolgozás alapvető fontossága mellett komfortérzetünk szempontjából lényeges, hogy otthonunk, irodánk arculatát saját képünkre formáljuk. Ennek eszköze a napjainkban mind inkább külön tudományágként tért hódító belsőépítészet. 

Cégünk a belsőépítészet színes tárházát felvonultatva – stílus, dizájn, dekoráció, beépített bútorok és berendezési tárgyak, lakberendezés - segít Önnek megtervezni és kivitelezni egyedi igényeire szabott, álmaiban szereplő otthonát, munkahelyét.

Elérhetőségünk

Cím: 2030 Érd, Hargitai utca 19.
Telefon:
(+36 23) 377 - 255
Mobil: (+36 30) 951 - 9902
Fax: (+36 23) 520-353
Email: ambitus@ambitus.t-online.hu

Partnereink

silka ytong

Keressen minket a facebookon is!